Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна2021-11-182021-11-182021Ткачук, С. В. Актуальні маркетингові фуд-тренди та їхній вплив на підприємництво у сфері харчової промисловості / С. В. Ткачук // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали V міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 209–210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36648Охарактеризовані сучасні маркетингові фудтренди, їх зв'язок із зміною стилю життя та вплив на підприємництво у сфері харчової промисловості. Modern marketing food trends, their connection with lifestyle changes and the impact on entrepreneurship in the food industry are described.otherмаркетингові фудтрендимаркетинг харчових продуктівпідприємництво у сфері харчової промисловостіmarketing food trendsfood marketingentrepreneurship in the food industryкафедра маркетингуАктуальні маркетингові фуд-тренди та їхній вплив на підприємництво у сфері харчової промисловостіThesis