Актуальні маркетингові фуд-тренди та їхній вплив на підприємництво у сфері харчової промисловості - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2021)
Охарактеризовані сучасні маркетингові фудтренди, їх зв'язок із зміною стилю життя та вплив на підприємництво у сфері харчової промисловості. Modern marketing food trends, their connection with lifestyle changes and the impact on entrepreneurship in the food industry are described.
Keywords: маркетингові фудтренди; маркетинг харчових продуктів; підприємництво у сфері харчової промисловості; marketing food trends; food marketing; entrepreneurship in the food industry; кафедра маркетингу