Гуць, Віктор СтепановичЄвтушенко, Ольга ВолодимирівнаЛитвиненко, Анатолій Михайлович2012-04-112012-04-112011Гуць, В. С. Оцінка стану охорони праці на робочому місці / В. С. Гуць, А. М. Литвиненко, О. В. Євтушенко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 158-164.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/829Проаналізовано причини виробничого травматизму у харчовій промисловості України за період 2003…2009 р. Запропанована методика моделювання оцінки стану охорони праці на робочому місці. Розроблено програмний продукт для контролю знань з охорони праці виробничого персоналу.The article deals with reasons of production traumatism are analysed in food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The method of estimation of the state of labour protection is offered in the workplace. A software product is developed for control of knowledges on a labour of manufacturing staff protection.otherвиробничий травматизмproduction traumatismзаходи з охорони праціробоче місцеmeasures on a labour protectionworkplaceкафедра екологічної безпеки та охорони праціОцінка стану охорони праці на робочому місціArticle