Оцінка стану охорони праці на робочому місці - Гуць, Віктор Степанович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Литвиненко, Анатолій Михайлович (My University, 2011)
Проаналізовано причини виробничого травматизму у харчовій промисловості України за період 2003…2009 р. Запропанована методика моделювання оцінки стану охорони праці на робочому місці. Розроблено програмний продукт для контролю знань з охорони праці виробничого персоналу.

The article deals with reasons of production traumatism are analysed in food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The method of estimation of the state of labour protection is offered in the workplace. A software product is developed for control of knowledges on a labour of manufacturing staff protection.
Keywords: виробничий травматизм; production traumatism; заходи з охорони праці; робоче місце; measures on a labour protection; workplace; кафедра екології та екоменеджменту