Дозвілля студентів-гуманітаріїв Наддніпрянської України у другій половині ХІХ- на початку ХХ ст. - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2013)
На основі архівних і наукових джерел визначено зміст дозвілля студентів-гуманітаріїв, проведено аналіз і встановлено, яким його видам молодь надавала перевагу та досліджено місце вишів в організації дозвілля.
Keywords: студентство; дозвілля молоді; гуманітарна освіта; кафедра гуманітарних дисциплін