Рябченко, Наталія ОлександрівнаРудавська, Ганна БогданівнаЛізогуб, Віра2014-04-092014-04-092009Рябченко, Н. О. Вплив дієтичної добавки «Ламідан» на формування якості розсільних сирів / Н. О. Рябченко, Г. Б. Рудавська, В. О. Лізогуб // Товарознавство. Торговельне підприємництво: фахова професіоналізація, дослідження, інновації : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 15-16 квітня 2009 р. – К.: Київ. нац торг.-екон. ун-т, 2009. – С. 153-155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13840Визначено раціональну концентрацію дієтичної добавки «Ламідан» під час виготовлення м’яких розсільних сирів. It was determined rational concentration of dietary supplements "Lamidan" during the production of soft cheese brine.uk-UKрозсільні сиридієтична добавкаякістьdietary supplementbrine cheesequalityкафедра експертизи харчових продуктівВплив дієтичної добавки "Ламідан" на формування якості розсільних сирівThesis