Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на формування якості розсільних сирів - Рябченко, Наталія Олександрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Лізогуб, Віра (КНТЕУ, 2009)
Визначено раціональну концентрацію дієтичної добавки «Ламідан» під час виготовлення м’яких розсільних сирів. It was determined rational concentration of dietary supplements "Lamidan" during the production of soft cheese brine.
Keywords: розсільний сир; дієтична добавка; якість; dietary supplement; brine cheese; quality; кафедра експертизи харчових продуктів