Овдій, Олена Василівна2016-08-152016-08-152013Овдій, О. В. Розробка збалансованої системи показників при управлінні матеріальними запасами підприємства / О. В. Овдій // Управління сучасним підприємством : матеріали ІХ-ї Міжнародої науково-практичної конференції, 25–26 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 135–138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23937Сучасна економічна ситуація в країні зумовлює використання українськими підприємствами харчової промисловості сучасних підходів, інструментів та методів управління, що дозволяють узгоджувати різні стратегічні задачі з поточними показниками діяльності, для забезпечення їх конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішніх ринках. The current economic situation makes use of Ukrainian food enterprises of modern approaches, tools and management techniques that allow you to coordinate the various strategic objectives of the current performance indicators to ensure their competitiveness in domestic and foreign markets.uk-UKкафедра обліку і аудитузбалансована система показниківматеріальні запасистратегічна картаbalanced scorecardinventoriesstrategic mapРозробка збалансованої системи показників при управлінні матеріальними запасами підприємстваThesis