Рецептурна композиція з гречаними пластівцями для хлібопічок - Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2012)
В тезах наведено позитивний вплив застосування сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти при створенні хлібопекарських сумішей з продуктами переробки гречки для хлібопічок. The theses shows the positive effects of dry wheat gluten and ascorbic acid in creating baking mixtures with buckwheat processing products for breadmakers.
Keywords: dry wheat gluten; гречані пластівці; хлібопекарська суміш; buckwheat flakes; baking mixture; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів