Семенова, Анастасія БорисівнаМихонік, Лариса Анатоліївна2012-12-172012-12-172012Семенова, А. Б. Рецептурна композиція з гречаними пластівцями для хлібопічок / А. Б. Семенова, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 78-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів та студентів. – 2012. – Ч. 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4400В тезах наведено позитивний вплив застосування сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти при створенні хлібопекарських сумішей з продуктами переробки гречки для хлібопічок. The theses shows the positive effects of dry wheat gluten and ascorbic acid in creating baking mixtures with buckwheat processing products for breadmakers.uk-UKdry wheat glutenгречані пластівціхлібопекарська сумішbuckwheat flakesbaking mixtureкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРецептурна композиція з гречаними пластівцями для хлібопічокThesis