Олабоді, Олена Вячеславівна2020-09-032020-09-032020Їстівна упаковка для харчових продуктів: матеріали та технології : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 35 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31885Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, з актуальних питань матеріалів, сировини та технології їстівних покриттів та упаковки харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.otherякість упаковкиїстівні плівкипакування харчових продуктівedible filmsfood packagingpackaging qualityЇстівна упаковка для харчових продуктів: матеріали та технологіїOther