Державне управління підприємствами хлібопекарської галузі України та напрями підвищення ефективності їх діяльності - Ставицький, Олександр Вікторович (My University, 2011)
В статті проведено дослідження стану хлібопекарської галузі харчової промисловості, основних проблем розвитку хлібопекарства та обґрунтовано можливі напрямки їх вирішення.

In article are organized studies of the condition bakery to branches to food industry, the main problems of the development bakery and are motivated possible directions their solutions.
Keywords: хлібопекарська галузь; bakery industry; харчова індустрія; хлібобулочні вироби; концентрація виробництва; хлебобулочные изделия; food industry; baked goods; concentration production