Інвестиційний потенціал підприємств енергетичного сектору України - Бондарчук, Андрій Васильович (My University, 2024)
Охарактеризовано стан фунціонування енергетичного сектору України під час повномасштабного вторгнення. Окреслено напрямки зосередження ключових зусиль Міністерства енергетики України щодо відновлення енергетичної інфраструктури. Визначено джерела поповнення інвестиційного потенціалу енергетичної системи України. The state of functioning of the energy sector of Ukraine during the full-scale invasion is characterized. The areas of concentration of key efforts of the Ministry of Energy of Ukraine for the restoration of energy infrastructure are outlined. The sources of replenishment of the investment potential of the energy system of Ukraine are identified.
Keywords: кафедра економіки і права; джерела отримання енергії; інвестиційний потенціал; економія витрат; energy sector; energy sources; investment potential; cost savings; cost savings