Механічне очищення води за допомогою кокосового активованого вугілля - Карпенко, Олександр Олегович; Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Карпович, Інна Віталіївна (My University, 2024)
Досліджено використання кокосового активного вугілля та показано його ефективність для досягнення покращання показників якості підготовленої води

The use of coconut activated carbon was studied and its effectiveness was shown to improve the quality of prepared water
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor and vodka production; вода підготовлена; water is prepared; кокосове активне вугілля; coconut activated carbon; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства