Управління технологічним комплексом в класі організаційно-технологічних систем - Бойко, Регіна Олегівна; Ладанюк, Олег Анатолійович (My University, 2012)
Інтенсифікація виробництва, wideuse комп'ютерних технологій, створення комп'ютерно-інтегрованих систем, об'єктивно призвести до вибору нового класу об'єктів організаційно - технічних систем (OTS). Intensification of production, wideuse of computer technologies, creation of the computer-integrated systems, objectively result in the selection of new class of objects organizationally - technical systems (OTS).
Keywords: ОТС; рівність; технологічний комплекс; unclear equality; technological complex; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка