Печиво вівсяне (Патент на винахід № 100483) - Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Тарадай, Тетяна Миколаївна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2012)
Запропоновано рецептуру печива вівсяного. Печиво вівсяне, що містить борошно пшеничне, цукор-пісок, маргарин, повидло, ароматизатор, соду питну, сіль, яке відрізняється тим, що у рецептурний склад додається борошно з неферментованого вівсяного солоду.
Keywords: борошно пшеничне; борошно з неферментованого солоду; вівсяний солод; wheat flour; unfermented flour with malt; oat malt; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів