Почеп, Володимир АнатолійовичШаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичГолота, Мар'яна БогданівнаОсітнянко, Олег Миколайович2012-12-172012-12-172011Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю / В. А. Почеп, О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. Б. Голота, O. М. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4418В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.uk-UKпшеничні висівкиsiftings of wheatмелясакухонна сільгранулюваннямікроогранізмигерметична таразберіганняmolassessaltgranulatemicroorganismshermetic packagepreservationкафедра технології зберігання і переробки зернаГранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллюArticle