Самойленко, І. П.Корецька, Ірина ЛьвівнаКовалевська, Єлизавета Іванівна2012-06-262012-06-262011Самоленко І. П. Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Наукові праці ОНАХТ. – 2011. - Вип. 40. - Т. 1. - С. 164-166.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1887Досліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.Investigated the hydrophilic properties of various hydrocolloids. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability. Investigated the concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits.uk-UKбісквітний напівфабрикаткамедіціноутвореннястабільність піниproperties of biscuitsgumpricingfoam stabilityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів