PR-technologies in marketing communications - Karpinska, V.; Belova, Tatyana (My University, 2014)
The essence of marketing communications and PR role of technology as a tool for marketing communications. Розглядається сутність маркетингових комунікацій та роль РR- технологій як одного з інструментів маркетингових комунікацій.
Keywords: marketing; marketing сommunications; PR-technologies; маркетинг; маркетингові комунікації; PR-технології; кафедра маркетингу