Алюшкін, Владислав ВалерійовичЯкобчук, Роман Леонідович2023-05-012023-05-012023Алюшкін, В. В. Округлення тістових заготовок під час виробництва хлібобулочних виробів / В. В. Алюшкін, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітеня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 70https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40483За результатами аналітичного огляду встановлено, що існує ряд типових конструктивних рішень щодо виконання операції з округлення тіста. Процес округлення тістової заготовки є одним з найважливіших етапів виробництва, та впливає на якість продукту, тому цей процес потребує подальшого більш глибокого вивчення, та розробки нових прогресивніших машин для виконання даної операції Based on the results of the analytical review, it was established that there are a number of typical constructive solutions for performing the operation of rounding the dough. The process of rounding the dough blank is one of the most important stages of production, and it affects the quality of the product, therefore this process requires further deeper study and the development of new, more advanced machines to perform this operation.округлювачконструкціятістоdoughrounderconstructionкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОкруглення тістових заготовок під час виробництва хлібобулочних виробівThesis