Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2012-03-022012-03-022008Оболкіна, В. Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання / В. Оболкіна, С. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 12. – С. 25-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/376Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.uk-UKко-екструзіяco-extrusionгідроколоїдбінарні сумішіцукерки з комбінованими корпусамиhydrocolloidbinary mixturescandies with the combined corpsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання