Пюре плодоовочеве (Патент України № 17045) - Кисла, Любов Василівна; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Береза, Григорій Юхимович; Кульчицька, Валентина Павлівна (My University, 1997)
Пюре включає пюре з кавбуза, абрикосове пюре, інвертний цукровий сироп, витяжку з кореня солодки та лимонну кислоту. Puree contains Kavbuz puree, puree of plums , liquorice root extract, invert sugar syrup and citric acid.
Keywords: пюре; сливи; кавбуз; інвертний цукровий сироп; екстракт кореню солодки; лимонна кислота; puree; plums; kavbuz; invert sugar syrup; liquorice root extract; citric acid; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології консервування