Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі (Ч. 2) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2017)
В статті проаналізовано властивості природних та синтетичних підсолоджувачі, поставлено дискусійне питання класифікації солодких речовин.The article analyzes the properties of natural and synthetic sweeteners, poses a debatable question on the classification of sweet substances.
Keywords: природні підсолоджувачі; синтетичні підсолоджувачі; класифікація; natural sweeteners; synthetic sweeteners; classification; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів