Дорохович, Антонелла МиколаївнаДорохович, Вікторія Віталіївна2020-04-282020-04-282017Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2017. – № 7. – С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31018В статті проаналізовано властивості природних та синтетичних підсолоджувачі, поставлено дискусійне питання класифікації солодких речовин.The article analyzes the properties of natural and synthetic sweeteners, poses a debatable question on the classification of sweet substances.otherприродні підсолоджувачісинтетичні підсолоджувачікласифікаціяnatural sweetenerssynthetic sweetenersclassificationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЦукри, цукрозамінники, підсолоджувачі (Ч. 2)Article