Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаРомановський, Дмитро СергійовичЯценко, Ольга Володимирівна2024-11-062024-11-062022Ющенко, Н. М. Перспективи використання масляних паст у технології масляних кремів зниженої калорійності / Н. М. Ющенко, Д. С. Романовський, О. В. Яценко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 218–219.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45433ukмасляна пастамасляний крембілково-полісахаридний комплексbutter pastebutter creamprotein-polysaccharide complexкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання масляних паст у технології масляних кремів зниженої калорійностіThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782