Автоматизація промислового теплотехнічного обладнання в концепції Індустрії 4.0. - Пупена, Олександр Миколайович; Міркевич, Роман Миколайович (My University, 2017)
Провести аналіз існуючих структур, способів реалізації та використаних технологій при побудові кіберфізичних систем для промислового обладнання, виділити найкращі варіанти для використання їх при реалізації автоматизованих систем управління теплотехнічним обладнанням. To analyze existing structures and ways of implementing technologies used in the design and implementation cyber-physical for industrial equipment. To provide the best their variants for the implementation of equipment automation.
Keywords: Industry 4.0.; standalone; digital twin; Cloud; MES/MOM; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка