Пюреподібні консерви - Кисла, Любов Василівна; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Голубєва, Г. Л. (My University, 1993)
У статті представлено технологію пюреподібних продуктів дитячого харчування з рослинної сировини, які мають радіопротекторні властивості. The paper presents the technology of puree baby food out of plant material that have radioprotective properties.
Keywords: пюреподібні консерви; дитяче харчування; радіопротекторні властивості; puree canned food; baby food; radioprotective properties; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології консервування; кафедра технології оздоровчих продуктів