Лисюк, Каріна Володимирівна2024-03-272024-03-272023Лисюк, К. В. Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням інноваційних технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лисюк Каріна Володимирівна ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2023. – 63 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42286ukтермостабільна α-амілазаглюкоамілазасуміщення процесів оцукрення та бродіннядозріла бражкакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням інноваційних технологійOther