Економічна безпека підприємства та критерії її оцінки - Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2008)
Розглянуто сутність економічної безпеки підприємства та можливі критерії її оцінки, виокремлено ме тодологію оцінки рівня економічної безпеки підприємства, що дозволяє визначити характеристику його рівня в умовах конкуренції.
Keywords: загроза; вплив факторів середовища; економічна безпека; влияние факторов среды; экономическая безопасность; угроза; threat; impact of environmental factors; economic security; кафедра маркетингу