Кузьмін, Олег ВолодимировичРоманченко, Наталія МиколаївнаГрушевська, Ірина ОлегівнаРудий, Владислав Віталійович2022-09-082022-09-082019Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Н. М. Романченко, І. О. Грушевська, В. В. Рудий // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 163–164https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37928Оцінено якість раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства, що дозволяє виявити збалансованість харчування згідно норм фізіологічної потреби для добового раціону харчування. The quality of food rations in the establishments of the hotel and restaurant industry was assessed, which makes it possible to identify the balance of nutrition in accordance with the norms of physiological needs for the daily diet.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїякістьраціон харчуваннязаклад готельно-ресторанного господарстваqualityfood rationestablishment of a hotel and restaurant businessкафедра технології цукру і підготовки водиВстановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарстваThesis