Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарства - Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав Віталійович (My University, 2019)
Оцінено якість раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства, що дозволяє виявити збалансованість харчування згідно норм фізіологічної потреби для добового раціону харчування. The quality of food rations in the establishments of the hotel and restaurant industry was assessed, which makes it possible to identify the balance of nutrition in accordance with the norms of physiological needs for the daily diet.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; якість; раціон харчування; заклад готельно-ресторанного господарства; quality; food ration; establishment of a hotel and restaurant business; кафедра технології цукру і підготовки води