Блащак, Максим Романович2023-04-172023-04-172023Блащак, М. Р. Проект відділень підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з використанням фільтрату барди для приготування замісу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Романович Блащак ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 56 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40174otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакукурудзадезінтеграторнизькотемпературна термоферментативна обробкафільтрат бардитермостабільна α-мілазаглюкоамілазасуміщення процесів оцукрення та зброджуваннявисокоефективна раса дріжджівдозріла бражкаПроект відділень підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з використанням фільтрату барди для приготування замісуOther