HR-брендинг - створення позитивного іміджу роботодавця - Чернігевич, Галина Ігорівна (My University, 2013)
HR-брендинг, що грамотно проводиться, підвищує репутацію компанії, також здатний збільшити вартість бізнесу, якісно змінити кардовий потенціал компанії, і зрештою, вплинути на її фінансові показники.
Keywords: імідж; роботодавець; image; employer