Факторинг як спосіб швидкого повернення коштів - Ситник, Інна Петрівна; Степаненко, К. М. (My University, 2012)
У тезах розглянуто сутність факторингу як запоруки ефективного управління дебіторською заборгованістю. Визначено основні умови, переваги і недоліки у використанні підприємством факторингових послуг на сучасному етапі розвитку економіки України. In theses сonsidered the essence of factoring as a prerequisite for the effective management of accounts receivable. Defined the basic conditions, advantages and disadvantages of using factoring services by enterprise at the present stage of development of Ukraine's economy.
Keywords: кафедра фінансів; факторингові операції; рефінансування; факторинг; factoring; factoring operations; refinancing