Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичБарановський, Сергій ЮрійовичГрабаровський, Андрій ВолодимировичФурсік, Оксана Петрівна2017-03-042017-03-042016Патент на корисну модель № 112158 UA МПК А23L 13/40 (2016.01) Ковбаса варена "Білкова червона" / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Барановський С. Ю., Грабаровський А. В., Фурсік О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 04755 ; заявл. 28.04.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24869Ковбаса варена, яка містить яловичину жиловану другого сорту, свинину жиловану напівжирну, куряче м'ясо, меланж, сіль, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, воду. Додатково містить борошно пшеничне І сорту, функціональну харчову композицію (соєвий ізолят, гуарову і ксантанову камедь), часник сушений мелений, фосфат та нітрит натрію. Cooked sausage that contains beef trimmed second grade, pork trimmed bold, chicken, egg, salt, sugar, black pepper, allspice, ground and water. Additionally contains wheat and varieties, functional food composition (soy isolate, guar and xanthan gum), dried garlic powder, phosphate and sodium nitrite.ковбаса варенамеланжкуряче м'ясоперець духмянийboiled sausageeggchickenallspiceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКовбаса варена "Білкова червона"Other