Коломієць, Наталія СергіївнаГащук, Олександра Ізидорівна2014-06-182014-06-182014Коломієць, Н. С. Розробка м’ясних продуктів для оздоровчо-профілактичного харчування дітей шкільного віку / Н. С. Коломієць, О. І. Гащук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали IV науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014 – С. 88–89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15295В даній статті наведено дані про розробку м’ясопродуктів для школярів, що містять біологічно активні речовини широкого спектру фізіологічної дії, а також, які мають оздоровчо-профілактичну дію. This paper shows the development of meat products for students that contain biologically active substances of a wide range of physiological effects, as well as having health and preventive action.uk-UKм’ясні продуктиоздоровчо-профілактичне харчуваннягриби гливиmeat productshealth and preventive nutritionoyster mushroomsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка м’ясних продуктів для оздоровчо-профілактичного харчування дітей шкільного вікуArticle