Гідрогазодинаміка : курс лекцій для студенів напряму 0925 «Автоматизація та комп'ютерно-інткгровані технології» денної, заочної та скороченої форм навчання - Дубковецький, Ігор Володимирович; Кулінченко, Віталій Романович (My University, 2009)
Курс лекцій включає відповідно до програми навчальної дисципліни «Гідрогазодинаміка» наступні розділи: 1. Статику. Вивчає закони спокою рідин і газів. 2. Динаміку. Вивчає закони руху рідин і газів. 3. Гідравлічні розрахунки трубопроводів. Розрахований на студентів денної, заочної та скороченої форм навчання спеціальностей «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» при вивченні курсу і виконанні контрольних завдань.

The course of lectures includes the followings sections in accordance with the program of educational discipline of «Gidrogazodinamika»: 1. Statics. Studies the laws of rest of liquids and gases. 2. Dynamics. Studies the laws of motion of liquids and gases. 3. Hydraulic calculations of pipelines. Counted on the students of daily, extra-mural and brief forms of studies of specialities «Automation and computer-integrated technologies» at the study of course and implementation of control tasks.
Keywords: статика; statics; динаміка; трубопроводи; рідини; гази; dynamics; pipelines; liquids; gases; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв