Дітріх, Ірина ВікторівнаКапустян, Валерій Анатолійович2021-04-202021-04-202020Патент на винахід № 121167, МПК (2020.01) A23L 17/00 A21 D 13/38 (2017.01) Равіолі рибні / І. В. Дітріх, В. А. Капустян ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а201811713 ; заяв. 28.11.2018 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33470Равіолі рибні, що містять філе хека, жовтки яєць, борошно пшеничне, цибулю ріпчасту, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять паростки сої та крем-сир. Fish ravioli containing hake fillets, egg yolks, wheat flour, onions, salt, which differ in that they additionally contain soy sprouts and cream cheese.равіолі рибніжовтки яєцьборошно пшеничнецибулю ріпчастусільfish ravioliegg yolkswheat flouronionssaltкафедра готельно-ресторанної справиРавіолі рибні (Патент на винахід № 121167)Other