Равіолі рибні (Патент на винахід № 121167) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій Анатолійович (My University, 2020)
Равіолі рибні, що містять філе хека, жовтки яєць, борошно пшеничне, цибулю ріпчасту, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять паростки сої та крем-сир. Fish ravioli containing hake fillets, egg yolks, wheat flour, onions, salt, which differ in that they additionally contain soy sprouts and cream cheese.
Keywords: равіолі рибні; пельмені рибні; fish ravioli; кафедра готельно-ресторанної справи