Петрина, Алла БогданівнаКрасуля, Олена ОлександрівнаГрек, Олена Вікторівна2012-06-132012-06-132009Петрина, А. Б. Спред з харчовими волокнами / А. Б. Петрина, О. О. Красуля, О. В. Грек // Молокопереробка. — 2009. — № 11 (50). — С. 16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1391З′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.Determined the possibilities of including food fibres as functionally technological ingredients of phytogenous origin in technology of spread with fillers.otherспред з наповнювачемspred with fillerхарчові волокнамолочно-рослинна композиціямолочно-рослинна композиціяfood fibersmilk vegetable compositionкафедра технології молока і молочних продуктівСпред з харчовими волокнамиArticle