Спред з харчовими волокнами - Петрина, Алла Богданівна; Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2009)
З′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.

Determined the possibilities of including food fibres as functionally technological ingredients of phytogenous origin in technology of spread with fillers.
Keywords: спред з наповнювачем; spred with filler; харчові волокна; молочно-рослинна композиція; молочно-рослинна композиція; food fibers; milk vegetable composition; кафедра технології молока і молочних продуктів