Юрчак, Віра ГаврилівнаРожно, Олександр Васильович2017-04-252017-04-252017Патент 113395 UA, МПК A23L 7/109 (2016.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Рожно О. В. – № u 2016 07670 ; заявл. 12.07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25129Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом заварювання частини кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім заварене борошно змішують з рештою борошна, формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of brewing corn flour fine grinding. Then, brewed flour mixed with the remaining flour molded articles, and dried.uk-UKкукурудзяне борошнозаварюваннямакаронні виробиспосіб виготовленняклейстеризаціякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcorn flourbrewingpastamethod of makinggelatinizationСпосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 113395)Other