Помпа, Валентина ІгорівнаБожко, Наталія ВолодимирівнаТищенко, Василь ІвановичПасічний, Василь Миколайович2019-11-252019-11-252019Оцінка якості посічених м’ясомістких напівфабрикатів / В. І. Помпа, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 345.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30414Останнім часом широкої популярності технології м’ясних продуктів набуло м'ясо птиці механічного обвалювання (МПМО). Аналіз науково-технічної літератури дозволив систематизувати дані про харчову і біологічну цінність МПМО, фізико-хімічні показники, що дозволило обґрунтувати доцільність використання цієї сировини в технології м’ясомістких напівфабрикатів, а саме котлет.Комбінування м’яса качки з МПМО індичим в наведених співвідношеннях в складі м’ясомістких посічених напівфабрикатів дозволяє замінити дефіцитні та вищі за ціною компоненти рецептур і зберегти харчову цінність продукту та органолептичні показники.uk-UKнапівфабрикатибілокм’ясохарчова цінністьsemi-finished productsproteinmeatnutritional valueкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОцінка якості посічених м’ясомістких напівфабрикатівThesis