Страшинський, Ігор МирославовичМиронченко, Віталій ВолодимировичРишканич, Роман Олександрович2019-05-272019-05-272019Страшинський, І. М. Розробка рецептур та органолептична оцінка м’ясомістких сальтисонів / І. М. Страшинський, Р. О. Ришканич, В. В. Миронченко // Теоретичні та практичні аспекти застосування біотехнологій : програма та тези матеріалів VI Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 14–15 березня. – Київ : ПУЕТ, 2019. – С. 274–276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29363Згідно досліджень у більшості населення України виявлені порушення в харчуванні, обумовлені недостатнім споживанням повноцінних білків. Розширення асортименту м’ясних виробів за рахунок виготовлення м’ясомістких продуктів здатне задовольнити низьку купівельну спроможність населення та наблизити рівень споживання м’яса, який згідно думки експерті відстає від раціональної норми на 36% і складає 51,4 кг на особу, що потребує пошуку шляхів підвищення якості раціону.According to researches in the majority of the population of Ukraine, violations in the diet due to insufficient consumption of high-grade proteins have been detected. Expanding the assortment of meat products through the production of meat-based products can satisfy the low purchasing power of the population and increase the consumption of meat, which, according to the expert's opinion, away from the rationale of 36% and amounts to 51.4 kg per person, which needs to find ways to improve the quality of the diet.uk-UKсоєві концентратисальтисонрослинна сировинаsoybean concentratessaltisonsvegetable raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка рецептур та органолептична оцінка м’ясомістких сальтисонівThesis