Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 70677 A) - Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2004)
Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.
Keywords: сухий яєчний білок; dried egg white; макаронні вироби; добавка; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; macaroni products; supplement; кафедра готельно-ресторанної справи