Заїнчковський, Анатолій ОлександровичЗакревська, Людмила Миколаївна2014-03-172014-03-172007Заїнчковський, А. О. Індикаторний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості у визначенні резервів її підвищення / А. О. Заїнчковський, Л. М. Закревська // АгроІнКом. — 2007. — № 5-6. — С. 16-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13158В статті запропоновано використання індикаторного методу для оцінки конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості. Оцінено значення індикаторів досліджуваних підприємств. Виявлено резерви підвищення їх конкурентоспроможності. The paper proposed the use of tracer method for assessing the competitiveness of confectionery industry. Reviewed mentioned indicators studied companies. Discovered reserves to increase their competitiveness.uk-UKіндикаторindicatorматриця конкурентоспроможностіmatrix competitivenessекономічні стандартиeconomic standardsрезерви підвищення конкурентоспроможності підприємствpotential for raising the competitiveness of enterprisesкафедра економіки і праваІндикаторний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості у визначенні резервів її підвищенняArticle