Обгрунтування побудови моделей виробництва харчових підприємств - Шаповал, Олена Федорівна; Сидоренко, Олена Володимирівна (My University, 1995)
В тезах доповіді обгрунтована концепція застосування моделей виробничих функцій для оцінки динаміки витрат на виробництво та прибутковості підприємства. In thesis the conception of using productive function models for estimation of enterprise productive consumption and profitability is substantiated.
Keywords: модель виробничої функції; моделювання на РС; production function model; РС modelling; кафедра маркетингу