Ничик, Оксана ВасилівнаШтангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса Степанівна2013-02-012013-02-012004Ничик, О. В. Одержання інвертованих сиропів з клеровок жовтих цукрів / О. В. Ничик, Н. І. Штангеєва, Л. C. Клименко // Міжнародна науково-технічна конференція «Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України». – К. : Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. - С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5929Розроблено спосіб кислотного гідролізу очищених клеровок жовтого цукру з використанням лимонної кислоти в кількості 200 грам на 100 кг цукрози. Встановлено, що імпульсно-періодичне оброблення субстрату перед гідролізом у полі дії надвисокочастотного випромінювання прискорює процес гідролізу на 40 %.A method of acid hydrolysis of purified klerovok yellow sugar with citric acid in an amount of 200 grams per 100 kg sukrozy.Vstanovleno that pulse-periodic processing of the substrate before hydrolysis in the field of microwave radiation accelerates the hydrolysis of 40%.otherцукрове виробництвоклеровкажовтий цукоргідроліз сахарозилимонна кислотасубстратнадвисокочастотне випромінюванняsugar productionklerovkabrown sugarhydrolysis of sucrosecitric acidsubstratemicrowave radiationкафедра екологічної безпеки та охорони праціОдержання інвертованих сиропів з клеровок жовтих цукрівThesis