Методичний підхід до вибору маркетингової стратегії підприємства ресторанного господарства - Шталь, Тетяна Валеріївна (My University, 2011)
Запропоновано методичний підхід до вибору альтернативних маркетингових стратегій для підприємства ресторанного господарства (ПРГ). Запропоновано розглядати ПРГ як поліфункціональний та багатосуб’єктний об’єкт.
Keywords: якість управління; індекс задоволеності споживачів; організаційна структура; інтегральний показник експертної ефективності; quality of management; an index of satisfaction of consumers; organizational structure; an integrated indicator of expert efficiency