Іванова, Вікторія ДжанівнаЯсінська, Ірина Леонідівна2016-10-052016-10-052013Іванова, В. Д. Використання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарства / В. Д. Іванова, І. Л. Ясінська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 203-204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24329Розроблено безалкогольний напій з високим вмістом речовин антиоксидантної дії. Як функціональні інгредієнти використано водні екстракти пагонів чорниці, трави орегано. Для покращення органолептичних властивостей до складу напою включено апельсиновий сік в кількості 25%. Developed soft drink with a high content of antioxidative substances action. As functional ingredients used aqueous extracts of bilberry sprouts, herbs oregano. To improve the organoleptic properties of the drink orange juice included in the amount of 25%.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівресторанне господарствонапоїрослинні екстрактиrestaurant managementbeveragesplant extractsВикористання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарстваOther