Котеленець, Наталія Сергіївна2022-05-262022-05-262022Котеленець, Н. С. Застосування порошку Моринги для покращення нутрієнтрого складу органічних кексів та впровадження в проекті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Ізяслав Хмельницької облісті : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Наталія Сергівна Котеленець ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2022. – 181 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37519кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівборошняні кондитерські виробиорганіне виробництвопорошок Морингипоказник глікемічностіавтоматична лінія для формування і випічки «TAWC»упаковка «flow pack»Застосування порошку Моринги для покращення нутрієнтрого складу органічних кексів та впровадження в проекті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Ізяслав Хмельницької облістіOther