Махмудов, Артур Мамедович2022-10-132022-10-132022Махмудов, А. М. Організація виробництва сиру кисломолочного з переробкою вторинної молочної сировини на молочному комбінаті потужністю переробки 140 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Артур Мамедович Махмудов ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Кузьмик. – Київ, 2022. – 63 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38134otherкафедра технології молока і молочних продуктівмолоко незбиранесир кисломолочнийкисломолочний десертвершковий десертсуха молочна сироваткаОрганізація виробництва сиру кисломолочного з переробкою вторинної молочної сировини на молочному комбінаті потужністю переробки 140 т молока за добуOther