Композиція для виготовлення шинок з плазмою крові (Патент на корисну модель № 81785) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна Миколаївна (My University, 2013)
Композиція для виготовлення шинок з плазмою крові включає: яловичину, сіль, нітрит натрію, прянощі та воду. Додатково містить плазму крові. The composition for making tin with blood plasma includes: beef, salt, sodium nitrite, spices and water. Additionally contains blood plasma.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; органолептика; плазма крові; м’ясні вироби; білки плазми; blood plasma; meat products; plasma proteins; organoleptic