Овакімян, Лаура АрменівнаЧорний, Валентин МиколайовичМисюра, Тарас ГригоровичПопова, Наталія Вікторівна2019-05-162019-05-162018Визначення оптимальних параметрів настоювання плодів журавлини / Л. А. Овакімян, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29238В роботі було досліджено процес настоювання плодів журавлини. Разом з тим, проаналізовано вміст вітаміну С в настоянках в залежності від тривалості, температури та гідромодуля. Встановлено оптимальні режими настоювання, які можуть бути рекомендовані для застосування при виробництві настоїв: температура 35 ºС, гідромодуль 12, тривалість 75хв. In this work, the process of infusing cranberries was investigated. However, the content of vitamin C in infusions is analyzed, depending on the duration, temperature and hydromodule. The optimal modes of infusion are established, which can be recommended for use in the manufacture of infusions: temperature 35 ºС, hydromodule 12, duration 75 minutes.uk-UKнастоюванняжуравлинавітамінinfusioncranberriesvitaminкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра експертизи харчових продуктівВизначення оптимальних параметрів настоювання плодів журавлиниThesis