Шкабура, Софія СергіївнаКобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2017-09-292017-09-292016Кобець, О. С. Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексів / О. С. Кобец, С. С. Шкабура, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. :НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 382.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25932Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.uk-UKхарчові волокнаfood fibersкексиcupcakesкафедра готельно-ресторанної справиВплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексівOther