Труш, Юлія Леонідівна2013-09-062013-09-062013Труш, Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. – 2013. – № 11. – C. 182-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9562Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм, та дозволяє у організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств. The application of program-targeted planning that underlies complex targeted programs is considered. It allows organizations to improve the accuracy of forecasts and draw planned performance closer to the actual one, which significantly contributes to the successful development of enterprises.якістьякість продукціїпідприємствохлібопекарська галузьпоказникивнутрішні факториефективністьqualityquality of productsenterprisebakery sectorindexesinternal factorsefficiencyкафедра економіки і праваВикористання комплексного програмно - цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузіArticle