Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБондар, Микола ВасильовичКосіковський, Назар ВасильовичСіжко, Дмитро Олегович2021-03-232021-03-232020Патент на корисну модель № 143122 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) A23G 9/42 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Бондар М. В., Косіковський Н. В., Сіжко Д. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 202000880 ; заявл. 12.02.2020 ; опубл. 10.07.2020 ; Бюл. № 13, 2020 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32978Склад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.otherморозивоплодово-ягідний сікспиртова настоянкаice creamfruit and berry juicealcohol tinctureкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСклад морозива (Патент на корисну модель № 143122)Technical Report