Дорохович, Вікторія Віталіївна2012-06-282012-06-282007Дорохович, В. В. Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті / В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 4.- С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1944Проаналізовано наявні на ринку України цукрозамінники, визначено їх вплив на реологічні характеристики різних видів тіста та якість готових виробів.Analyzed are available at the market of Ukraine sweeteners, is determined by their influence on the rheological characteristics of different types of test and quality of finished products.uk-UKцукрозамінникисахарозаменителиsweetenersлактитолізомальтглікемічний індекстістокондитерські виробикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівlactitolisomaltglycemic indexpastryconfectioneryЦукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті