Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті - Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2007)
Проаналізовано наявні на ринку України цукрозамінники, визначено їх вплив на реологічні характеристики різних видів тіста та якість готових виробів.

Analyzed are available at the market of Ukraine sweeteners, is determined by their influence on the rheological characteristics of different types of test and quality of finished products.
Keywords: цукрозамінники; сахарозаменители; sweeteners; лактитол; ізомальт; глікемічний індекс; тісто; кондитерські вироби; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; lactitol; isomalt; glycemic index; pastry; confectionery